Контролери, насоси-дозатори, електромагнітні клапани для туману Tecnocooling

Код товару: ЕС309002

0

163 грн.

На складі

Використовується для підключення клапану до мережі 220 В Тип роз’єму С4, С1; Виго..

Код товару: ЕС309006

0

163 грн.

На складі

Використовується для підключення клапану до мережі 24 В Тип роз’єму С4, С1; Вигот..

Код товару: ТС100032

0

2 675 грн.

На складі

Використовується для управління насосом високого тиску системи туманоутворення за допомогою датчику ..

Код товару: ЕС309007

0

3 553 грн.

На складі

Используется для разделения системы тумана на несколько зон, с возможностью управления ими с помощью..

Код товару: ЕС309022

0

3 553 грн.

На складі

Используется для разделения системы тумана на несколько зон, с возможностью управления ими с помощью..

Код товару: ТС100033

0

9 028 грн.

На складі

Використовується для управління насосом високого тиску системи туманоутворення за допомогою контролл..

Код товару: ТС100002

0

10 825 грн.

На складі

Використовується для управління насосом високого тиску системи туманоутворення за допомогою датчику ..

Код товару: ТС100009

0

12 079 грн.

На складі

Використовується для управління насосом високого тиску системи туманоутворення за допомогою датчику ..

Код товару: ЕС100006

0

12 372 грн.

На складі

Використовується для до насосів з вбудованою ємністю чи в окрему ємність рідин розчинних в воді( аро..

Код товару: ТС100001

0

21 316 грн.

На складі

Используется для управления насосом высокого давления системы туманообразования с помощью датчика вл..

Код товару: ТС100008

0

23 406 грн.

На складі

Використовується для управління насосом високого тиску системи туманоутворення за допомогою датчику ..

Контролери, насоси-дозатори, електромагнітні клапани для туману Tecnocooling

Системи штучного туману використовуються при оформленні зон відпочинку, в тепличному господарстві на промислових об'єктах. Для підтримки оптимального мікроклімату в приміщенні потрібні додаткові пристрої - датчики і контролери управління параметрами вологості і температури повітря.

Контролер вологості

Управління Туманоутворювач виконується вручну або за допомогою контролера. Він вважається мозком обладнання. Крім блоку управління до контролера вологості підключається насос, гігрометр. Останній дозволяє порівнювати дані вологості повітря до встановлених оператором нормами, управляти роботою насоса.

Контролер вологості грунту

Правильно налаштований контролер буде керувати роботою системою туману за заданим графіком. При необхідності техніка буде робити поправки через сигнали, отриманих від датчиків. Контролер вологості - хороша альтернатива шафі управління кліматом. Адже система проста в установці та користуванні, не потребує ТО.

Контролер температури

Головним параметром контролера температури - підтримання оптимальної температури в приміщенні. Ряд пристроїв працюють від електричної мережі, інші - від батарейок. Останні зручно використовувати в місцях з утрудненим доступом. Робота деталі максимально проста. Контролер за допомогою датчика вимірює температуру повітря, відображає її на цифровому індикаторі. Далі він реагує на техніку, керуючи температурою в кімнаті.

Датчик температури

Щоб регулятор температури правильно працював, справлявся із завданнями, техніку доповнюють системами управління та аналізу параметрів мікроклімату. У нашому магазині ви знайдете всі потрібні для цього прилади. У нас можна купити пульт управління системою туману, датчик температури.

Останній оснащують системою кабельного підключення. Це зручно для організації безперебійної роботи. Можна використовувати цей елемент для тваринницьких ферм. Там підтримання оптимального мікроклімату важливо, інакше скачки температури викличуть поширення бактерій і інфекції в вольєрах і загонах.

Контролери і датчики для систем туману

Датчик вологості

Елемент здатний внести поправки в графік поливу за допомогою подачі сигналу на контролер. Головним завданням датчика вологості є реакція на рівень вологості в приміщенні. Це обладнання найчастіше використовують в тепличних господарствах, в грибоводческих комплексах, при вирощуванні рослин, при живцюванні.

Набувають датчик вологості на деяких промислових виробництвах. Припустимо, в друкарні велике значення має показник вологості повітря в приміщенні. Він не повинен бути нижче 48%. Стежать за таким параметром при сушінні бетону, деревини та інших матеріалів.

У нашому магазині ви знайдете всі комплектуючі та обладнання для організації ефективної системи управління мікрокліматом в приміщенні. Це пульти управління, ДУ, датчики і контролери. Доставляємо ці елементи по всій Україні.

Дозуючі насоси

Вони вважаються різновидом насосів. Використовуються для вимірювання кількості рідини з високою точністю, так як є шкала дозування. Цей насос втягує деяка кількість рідини, а після передає її на лінію.

Характеристики насоса-дозатора:

  • Відсутність протікання.
  • Лінійне управління пристроєм.
  • Невелика вага.
  • Висока точність дозування.
  • Надійність і міцність конструкції.
  • Невеликий експлуатаційний витрата.
  • Великий термін служби мембран.
  • Простий догляд та умови експлуатації.
  • Низькі експлуатаційні витрати.
  • Необмежений режим сухого ходу.
  • Велика область застосування через програми комбінацій і комплектування.

Можна налаштовувати продуктивність насоса, змінюючи довжину і частоту його ходу, що допомагає отримати точне дозування води при регулярно мінливому протитиску. По конструкції насос для туманоутворення є самовсмоктувальним механізмом. Цим він відрізняється від відцентрових насосів, на величину всмоктування яких позначається велика кількість чинників.

Звертайтеся до наших фахівців, які допоможуть визначитися з вибором устаткування для туманоутворення. Ми розповімо про технічні особливості дозаторів і клапанів, інших комплектуючих. Допоможемо зібрати обладнання під ваш бюджет.

Клапани для системи туману

Це деталь електромеханічного принципу дії. Воно використовується для настройки, відкриття і припинення потоку робочого середовища. Електромагнітний клапан скидає тиск в магістралі при зупинці насоса, дозволяє іншим ділянкам системи за вказівкою контролера або таймера управляти роботою насосів різних серій.

Клапани ще називаються соленоїдними, де головний елемент - це котушка. Всередині неї вмонтовано сердечник. Управління пристроєм виконується за допомогою пропуску струму через індукційну котушку. А її магнітне поле тисне на сердечник, приводячи його в дію.

Клапан для туману

Клапани можуть бути:

  • нормально закріпленими;
  • відкритими;
  • бістабільності.

Найчастіше використовують для організації системи туману нормально закриті клапани. Вони зберігають закрите положення обладнання, якщо немає напруги в котушці. Коли напруга виникає, то клапан спрацьовує. Крім соленоїдних клапанів в нашому каталозі можна придбати роз'єм для електромагнітного клапана.

На різні урочистості та заходи. Умови та деталі уточнюйте по телефону (067) 862 00 03.