Масові спортивні та розважальні заходи

  • Масові спортивні та розважальні заходи

ОХОЛОДЖЕННЯ І ПРИДУШЕННЯ ПИЛУ НА ОБ'ЄКТАХ БУДЬ-ЯКОГО РОЗМІРУ

Організатори масових спортивних та розважальних заходів часто повинні вирішувати проблему створення сприятливого мікроклімату на території проведення відповідних заходів. Літня спека та скупчення людей на обмеженій території негативно впливає на самопочуття учасників та гостей заходу.​

Проблеми охолодження повітря на відкритому просторі, знешкодження комарів та інших комах, дезінфекції, придушення пилу ефективно вирішують системи туманоутворення високого тиску ТМ Tecnocooling.

Широкі можливості використовуваного обладнання дають змогу створювати різноманітні проекти по створенню сприятливого мікроклімату. В залежності від місця проведення та цілей використання штучного туману використовуються туманоутворюючі вентилятори, туманні арки, автономні мобільні туманоутворювачі , підвісні магістралі з туманоутворюючими форсунками. Місцем розміщення і кріплення магістралей туманоутворення можуть бути як стаціонарні, так і тимчасові конструкції на майданчиках і площадках де проводяться заходи.

Системи охолодження повітря туманом можна установити на стадіонах, тенісних кортах, баскетбольних майданчиках, секторах легкої атлетики, у зонах відпочинку спортсменів та глядачів. Розміщення охолоджуючих ліній по периметру або по бічним лініям стадіонів та спортивних майданчиків, сприяє зменшенню теплового навантаження на спортсменів та допомагає уникнути небезпеки перегріву, знижує втому пов’язану з втратою організмом води, допомагає знизити рівень запиленості повітря на даних спортивних об'єктах.

Туманоутворююче обладнання ТМ Tecnocooling є також популярним серед організаторів фестивалів, концертів, виїздного обслуговування семінарів, банкетів, корпоративів, пікнків, інших об’єктів кейтерингу.

На площадках де проходять виступи творчих колективів за допомогою туману можна створювати цікаві візуальні ефекти. Використовуючи певні ароматичні добавки можна створити неповторну атмосферу свята.

Додавання в систему антимоскітних інсектицидних розчинів забезпечує знищення літаючих комах, комарів, мошок. Інсектициди, що використовуються, безпечні для людей, домашніх тварин, рослин і дітей. Дозволені до використання у закладах харчування, торгівлі, охорони здоров’я.

Системи туманоутворення ТМ Tecnocooling спроектовані з врахуванням індивідуальних потреб Замовника, задовольнять найвимогливіших клієнтів і забезпечать виконання основних завдань по охолодженню повітря, зменшенню пилоутворення, створенню візуальних ефектів та боротьбі з комахами на відкритому повітрі.

06.11.2020 15:51:24
0
1168

Коментарі:

Увага: HTML символи заборонені!