Ресторани кафе, готелі

  • Ресторани кафе, готелі

ОХОЛОДЖЕННЯ ВІДКРИТИХ МАЙДАНЧИКІВ - ВЕРАНД, ТЕРАС, БАЛКОНІВ - У КАФЕ, РЕСТОРАНАХ, БАРАХ

Унікальним рішенням зниження температури навколишнього середовища на відкритих територіях в жарку пору року є система «Система туманоутворення», простіше кажучи, аналог «Кондиціонера на вулиці».​

Дана система використовується для охолодження повітря літніх альтанок і відкритих майданчиків кафе і рестораніві, внутрішніх двориків готелів, біля шезлонгів на пляжах або басейнах. А також для захисту відвідувачів від комах: комарів, мух, мошок, використовуючи спеціальні препарати для розпилення.

У придорожніх кафе система туманоутворення допоможе позбутися від пилу і неприємних запахів вихлопів автомобілів. Система також ефективно бореться з димом і запахом від сигарет.

Для ефекту охолодження система розташовується по периметру, у випадку великого розміру охолоджуваної території, створюючи завісу з туману. При випаровуванні туману ми знижуємо температуру всередині периметра, водночас "завіса" діє як бар'єр, утримуючи гаряче повітря, пил і комах зовні охолоджуваної території. Присутність «туманного охолодження» приведе у захват самого вимогливого відвідувача. Грамотно встановлена і прорахована система «туманоутворення» здатна знизити температуру повітря на 15 градусів (при незначному збільшенні відносної вологості). Під тиском 70 бар краплі води подрібнюються до стану дрібнодисперсного пилу, створюючи ефект моментального випаровування, що призводить до зниження температури навколишнього середовища.

Системи штучного туману можна змонтувати на дерев'яну веранду, металеві перголи, вбудувати в конструктив терасси або літнього майданчика, прокласти в стіні. Для посилення продуктивності системи в затінених місцях або в закритих приміщеннях, використовуються вентилятори, встановлені на стелі, на стінах або автономно на спеціальних стійках. Надійні італійські комплектуючі дозволяють реалізувати практично будь-який задум.

Туманоутворюючі системи створять унікальний мікроклімат в будь-якому необхідному для Вас місці.

21.11.2020 14:44:13
0
1131

Коментарі:

Увага: HTML символи заборонені!