Яхти і катери

  • Яхти і катери

Галузей застосування обладнання для виробництва штучного туману дуже багато. Одна з них - охолодження палуб кораблів, прогулянкових яхт, морських поромів, катерів. Комплектація і модельний ряд туманоутворюючих систем дозволяють застосовувати їх як на суші, так і на воді в самих обмежених і жорстких умовах.

Охолодження повітря на палубах кораблів і яхт

Під палючим літнім сонцем поверхня морського судна сильно нагрівається. Знизити температуру не допомагають навіть бризки води, що періодично зрошують палубу під час швидкого руху. Сонячні промені їх миттєво висушують, і людям знову доводиться терпіти нестерпну спеку.

Насолоджуватися відпочинком в таких умовах досить важко. Кондиціонер на палубу не поставиш. Регулярні обливання прохолодною водою приносять мало користі, та й не завжди вони доречні. Проблему охолодження палуби яхти, корабля, порома і створення комфортних умов для пасажирів можна вирішити за допомогою туманоутворюючих обладнання TecnoCooling.

Воно являє собою набір насосів, шлангів та розпилювачів, які виробляють суспензію у вигляді найлегшої водяної пари. Використовувати таке обладнання можна не тільки в приміщеннях. На відкритому повітрі воно також прекрасно працює і виконує свої функції, забезпечуючи страждаючих від спеки людей довгоочікуваною прохолодою. Причому, на постійній основі, протягом всієї подорожі.

Переваги застосування штучного туману на морському транспорті

Системи TecnoCooling, що виробляють штучний туман на палубі, дають споживачам масу переваг:

  • Їх можна використовувати на морських судах будь-яких розмірів. Фахівці компанії точно розрахують необхідну потужність насоса, довжину і кількість труб та інших комплектуючих.
  • Устаткування TecnoCooling прекрасно пристосоване для використання в умовах жорсткої економії питної води під час морської подорожі. Для цієї мети в ньому передбачені цифрові таймери і система BPS, що регулює натиск і час подачі води.
  • Всі комплектуючі туманоутворюючих систем мають великий запас міцності. Гарантований період експлуатації труб і фітингів - 10 років. Це дозволяє уникнути передчасного зносу устаткування і поломок під час довгих морських подорожей.
  • Системи виробництва штучного туману повністю автоматизовані. Людині лише потрібно встановити бажаний режим. Далі автоматика контролюватиме все самостійно.
  • Устаткування для виробництва штучного туману дозволяє створити максимально комфортні умови для пасажирів при мінімальних витратах ресурсів.
  • Всі комплектуючі таких систем виробляються з матеріалів, стійких до корозії. Трубки виконані з гнучкого зносостійкого нейлону. Форсунки, фітинги - з нержавіючої сталі. Насос захищений кожухом з нержавіючої сталі, що запобігає потраплянню солі на важливі елементи обладнання.

Завдяки всьому цьому системи туманоутворення чудово витримують найжорсткіші умови експлуатації під час довгих круїзів, багатоденних морських подорожей. Устаткування TecnoCooling - це комфорт екстра-класу і надійність, на яку завжди можна покластися.

08.11.2020 16:37:26
0
1087

Коментарі:

Увага: HTML символи заборонені!