Системи туманоутворення TecnoCooling відновлюють оптимальний рівень вологості, зупиняючи процес зневоднення і зберігаючи свіжість продуктів довгий час.
Фрукти і овочі складаються в основному з води. Втрата свіжості є наслідком зневоднення продуктів при випаровуванні води. Вода випаровується в зв'язку з різницею між вмістом води в овочах і навколишньому повітрі. Риба також втрачає свіжість через зневоднення, так як складається з води більш, ніж на 70%. Деякі види м'яса, м'ясних закусок і сирів теж схильні до зневоднення.
Система туманоутворення відновлює оптимальний рівень вологості, зупиняючи процес зневоднення.
Крім цього, системи туманоутворення TecnoCooling знижують температуру повітря і охолоджують продукти, викладені на прилавках.
За допомогою системи туманоутворення, природним чином відновлюється потрібний мікроклімат для збереження свіжості продуктів. Систему можна легко встановлювати в холодильних установках, а її робота автоматично контролюється датчиками вологості. Система туманоутворення дозволяє також контролювати поширення запахів.
Області застосування
Система туманоутворення TecnoCooling періодично розпилює дрібні краплі води на продукт, як правило, протягом 1-5 секунд кожні 15 хвилин. Завдяки своїм мініатюрним розмірам, ці краплі води випаровуються, зберігаючи необхідний рівень вологості і температури повітря, знижуючи рівень зневоднення і зберігаючи вагу і стан продукту.
Ще один напрямок - застосування системи штучного туману в машинах для збирання фруктів і овочів, з метою запобігання зневоднюванню під час збору урожаю.
УМОВИ ПРИДБАННЯ
НАШІ ПОСЛУГИ
© 2019, «TECNOCOOLING». Всі права захищені. Використання матеріалів цього сайту можливе тільки з попередньої письмової згоди «TECNOCOOLING».
Розроблено в V & V Communication