Пригнічення пилу і запахів

  • Пригнічення пилу і запахів

Системи туманоутворення TecnoCooling забезпечують надзвичайно ефективні рішення для пригнічення пилу і фільтрації повітря. Системи туманоутворення високого тиску є найбільш підходящим рішенням для площ різного розміру всередині та зовні приміщень, щоб придушувати пил, що утворюється в процесі обробки пилоутворюючих матеріалів або виробничих процесах взагалі, та забезпечує захист робочих зон від пилу.

Системи TecnoCooling Misting створюють високу концентрацію надтонких водяних крапель із середнім діаметром 10 мікрон (з можливістю додавання поверхнево-активних речовин у деяких випадках), маючи здатність захоплювати та придушувати PM10 та менші частинки. Краплі води миттєво покривають зважені частинки пилу, збільшуючи їх вагу і осаджуючи їх на землю.

Система штучного туману допомагає ефективно видаляти частинки пилу розміром 0,1-1000 мікрон: пил, що скупчується у густому тумані, має мало шляхів розповсюдження. Завдяки своїй модульній структурі наші системи забезпечують дуже просту установку, на відміну від деяких інших технологій боротьби з пилом, які вимагають модернізації виробничих майданчиків і, як наслідок, є дорогими за вартістю і не гнучкими в цілому.

Системи туманоутворення високого тиску можуть застосовуватися для придушення пилу і запахів на підприємствах з переробки сміття та відходів, на пунктах перевантаження або зберігання сипучих матеріалів, які утворюють багато пилу, на підприємствах видобувної та будівельної промисловості, на сталеливарних і алюмінієвих заводах. Система пилоподавлення допоможе значно знизити забруднення машин і устаткування, зберегти здоров'я працівників.

Модульна конфігурація системи пилоподавлення дозволяє створювати спеціалізовані рішення для кожної конкретної ситуації, враховуючи джерело утворення пилу, типологію технологічного обладнання, кількість та якість пилу, що утворюється. Спеціальні насоси, які використовуються у системах пилоподавлення, виготовлені з матеріалів, які при контакті з рідинами практично не схильні до корозії і зносу, і підходять для роботи в умовах максимального навантаження.

Переваги системи туманоутворення для пригнічення піли і запахів

  • Система туманоутворення TecnoCooling - спеціалізована та модульна, що виготовлена для кожної конкретної ситуації, відповідно до: конфігурації точки викидів пилу, типології обладнання для обробки, кількості та якості пилу, що утворюється. Легкість і невеликі насадки та трубки дозволяють легко виконувати кріплення поблизу техніки.

  • Монтаж простий і не вимагає спеціальних проектів та дозволів. Під час монтажу системи промислові підприємства не вимагають зупинки або модифікації.

  • Робота повністю автоматична і не потребує особливої уваги. Крім того, у разі зупинки виробничого процесу система пригнічення пилу TecnoCooling дозволяє економити.

  • Завдяки спеціальній конструкції, форсунки можна повністю очистити.

  • Технічне обслуговування є мінімальним, і деталі системи не піддаються особливому зносу.

  • Використання всередині та зовні приміщень.

  • Помірна кількість води, що використовується для придушення пилу, а залишкова вологість у матеріалах наприкінці процесу є досить низькою.

03.12.2020 12:57:16
0
1035

Коментарі:

Увага: HTML символи заборонені!