Вітрини та прилавки

  • Вітрини та прилавки

ЗВОЛОЖЕННЯ ПОВІТРЯ ВІТРИН І ХОЛОДИЛЬНИКІВ З РИБОЮ АБО М'ЯСОМ, СИРАМИ І КОВБАСАМИ

Системи туманоутворення TecnoCooling відновлюють оптимальний рівень вологості, зупиняючи процес зневоднення і зберігаючи свіжість продуктів довгий час.​

Фрукти і овочі складаються в основному з води. Втрата свіжості є наслідком зневоднення продуктів при випаровуванні води. Вода випаровується в зв'язку з різницею між вмістом води в овочах і навколишньому повітрі. Риба також втрачає свіжість через зневоднення, так як складається з води більш, ніж на 70%. Деякі види м'яса, м'ясних закусок і сирів теж схильні до зневоднення.

Система туманоутворення відновлює оптимальний рівень вологості, зупиняючи процес зневоднення.

Крім цього, системи туманоутворення TecnoCooling знижують температуру повітря і охолоджують продукти, викладені на прилавках. 

За допомогою системи туманоутворення, природним чином відновлюється потрібний мікроклімат для збереження свіжості продуктів. Систему можна легко встановлювати в холодильних установках, а її робота автоматично контролюється датчиками вологості. Система туманоутворення дозволяє також контролювати поширення запахів.

Переваги від використання систем туманоутворення при зберіганні фруктів, овочів, м'яса і риби:

  • Запобігання зневодненню;
  • Зменшення втрати ваги продукту;
  • Збереження свіжості;
  • Природне зниження температури;
  • Полегшення процесу дозрівання деяких видів фруктів;
  • Контроль поширення запахів.

Області застосування

  • Гастрономи;

  • М'ясні відділи супермаркетів;

  • Рибні магазини;

  • Холодильники;

  • Приміщення для дозрівання;

  • Оптові склади фруктів і овочів;

  • Харчова промисловість;

  • Рибальські судна і збиральні машини.

Як це працює

Система туманоутворення TecnoCooling періодично розпилює дрібні краплі води на продукт, як правило, протягом 1-5 секунд кожні 15 хвилин. Завдяки своїм мініатюрним розмірам, ці краплі води випаровуються, зберігаючи необхідний рівень вологості і температури повітря, знижуючи рівень зневоднення і зберігаючи вагу і стан продукту.

Ще один напрямок - застосування системи штучного туману в машинах для збирання фруктів і овочів, з метою запобігання зневоднюванню під час збору урожаю.

10.11.2020 14:22:12
0
1619

Коментарі:

Увага: HTML символи заборонені!